Morgonen var tidig och tuppen hade inte ens funderat på att vakna när Simon fiskade upp mig. Tidig start var planerad och så blev det. Pulsbandet glömde jag hemma men benen kändes piggare än huvudet. Väl startat med gänget från jobbet så kände vi oss fram lite och ganska tidigt efter start gav jag och Simon mig iväg på en solo brytning till mål. Vi hjälptes åt och det fungerade helt ok. Vädret var kanon och banan var fin. Mycket små backar mest hela tiden. Vi är nöjda med vårt snitt för att köra själva. De andra i gänget kom in inte speciellt långt efter heller, så de körde på bra. Det var ett trevlig arrangemang av Färingtofta IK, fikan var helt ok efteråt och jag vann en cykelhjälm som grädde på moset.

Årets första motionslopp är nu avklarat och nu väntar Ringsjön som nästa. Men först så väntar dusch och mat.

Total distans: 105315 m
Höjdstigning: 786 m
Medelhastighet: 26.60 km/h
Ladda ner