Tog dagen i akt att reka lite inför helgens eventuella tur med Happy JennyW. Funnit en fin bit stig iväg, hem vet jag dock inte riktigt hur jag ska göra. Idag tog jag asfalten efter fikan, regnet smög sig på mer och mer.

Hittade några riktigt fina bitar stig, några mindre fina och en del helt oframkomliga annat än till fots. Men jäklar vad kul det är. Såg även lite spår här o var, tror nån Happyit har förekommit mig längs vägen faktiskt.  Glömde även bort att både starta klockan efter fikapausen, samt stanna den när jag kom hem. Så det fick bli lite gettomoddning av GPX filen.

(uppdaterat GPX filen lite, ritat ihop spåren med rätt väg.)

Total distans: 24755 m
Höjdstigning: 225 m
Medelhastighet: 13.28 km/h
Ladda ner

Byn lämnas bakom i raska tramptag.

 

 

 

 

 

 

 

Såhär glada ser vi ut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stigen smalnade av lite.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag fann en backe, en foto backe! (sudddigt)

 

 

 

 

 

 

 

 

Fann en sjö jag inte visste fanns.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stigen blev lerigare och stenigare om vart annat.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Såhär glada var vi efter en snabb banan fika innan det trampades hemmåt för dagen. På asfalt tyvärr, måste kartreka en bättre hemväg.