Det dök ner ett litet paket idag. Ser mycket fint ut. Saknar ännu kasett och slang för högprofilen.

De ska bestyckas med mina 23mm GP400s däck. Lättviktsslang och en ultegra kasett. De gamla hjulen får 25mm Gp4 season hjul för ruskcykling.

Angiven vikt var:             Uppvägd av min oexakta våg var:

  • Front: 821g               834g
  • Rear: 975g                987gg

Update!

På hjulen igen, för ett kort ögonblick. Fattas bara mina blåa QR:s och min sadelstolpsklämma innan våren gärna får komma.
Känner mig lite lurad, hörde med planet-x om vilka slangar/förlängare jag behövde. De sa att 60mm slang räckte fint. Det för de inte, hade ett helvete att få luft i dem. Fick göra det med adapter till schrader som man skruvade på…. Någon som har tips???? Min pump jag har med mig funkar inte med schrader. Får väll skaffa förlängare med. Knasigt.