Steg upp ganska tidigt idag efter nattens jobb, fiske med Andreas stod på schemat. Yrvaken, opackad o jävligt trött inser att jag att Andreas är påväg till mig och att jag ligger jävligt mycket efter. Slängde ner lite blandat i ryggsäcken och hoppades på det bästa helt enkelt. Andreas fick skjuts hit av sin tjej så jag blev pilot för vidarefärden, batmobilen fick tjänstgöra som vanligt, tur hon sköter sig. Provianterade lite på vägen gjorde vi med, gick sådär bra, skulle köpa 3saker, det blev 3 olika affärer, på ica glömde vi korvbröd och engångsgrill, på hydro hade de inte korvbröd och konsum fick rädda dagen.

Väll framme vid dagens motorbågsdammkomplex kom vi mest fram till att det var varmt och att dammarna hade sjukt klart vatten. Alltid kul o sightfiska. Vi rigga våra spön ganska lugnt, innan fiske kaffet hoppade vi dock över. Andreas var lite för sugen att få fisk på sitt nya spö så. Tror det tog hela 2 eller 3 kast innan vi hade fast fisk. Efter att fiskat ett tag o konstaterat att få fisk var fan inget svårt iallafall så besluta vi att trappa upp det hela lite. Fotografera ett perfekt torrflugevak väldigt nära land blev målet. Batman hängde på sig kameran och Andreas fetta in flugan, nu jävlar skulle den sitta. En timme och 19 fiskar som vänt vid flugan senare kom vi fram till att de kanske inte var så jävla lätt ändå.

Korvgrillning fick det bli istället, många teorier om flugor diskuterades, försökte lösa meningen med livet gjorde vi också. Det gick ungefär som vanligt och en liten nymf hamna på tafsen. Det fungera som vanligt, fisk direkt och ytterligare 34 plaskandes regnbågsbilder på minneskortet.

Projekt fotografera torrfluge vak fortsätter!